Oman koiran hierontakurssi

Opi tekemään helppo ja tehokas hieronta koirallesi!
koirahieronta

Miltä tuntuisi, jos voisit itse ennaltaehkäistä koirasi lihasjännityksien ja kiputilojen muodostumista ja hoitaa jo tulleita lihaskireyksiä?

Jokaista koiraa olisi hyvä käyttää säännöllisesti ammattilaisen hierontahoidossa. Moni koiran omistaja haluaisi kuitenkin myös itse oppia, kuinka voisi turvallisesti hieroa omaa koiraansa.

Hieronnalla saadaan monia hyviä vaikutuksia kehoon. Se rentouttaa, tasapainottaa hermostoa, purkaa lihasjännityksiä ja lievittää kipuja. Ennen kaikkea itse tehty hieronta lähentää koiran ja omistajan välistä suhdetta!

Tällä kurssilla näytetään vaihe vaiheelta oman koiran perushieronta venytyksineen, jonka jokainen voi oppia. Saat ohjeet kylkiasennossa, istuen ja seisten tehtäviin hoitoihin.

Kurssimateriaalin saat käyttöösi heti ja se on käytössäsi 12 kuukautta. Voit opiskella rauhassa omaan tahtiin.


Toivotan ihania yhteisiä hierontahetkiä!

koirahieronta

   " Selkeät ohjeet, videot havainnollistavat hyvin otteita. Oman koiran hieronta on parantanut yhteistyötä sekä luottamusta koiran ja omistajan välillä. Koiran hyvinvointi on lisääntynyt, kun se nauttii yhteisestä rentouttavasta hetkestä omistajan kanssa. Oman koiran hieronta antaa mielihyvää myös itselle"  

-  Mira  - 

Tiia Mellin

Koulutettu hieroja, eläinhieroja ja kouluttaja, refleksogi, eläinrefleksologi, akupunktiohoitaja, ayurvedahoitaja.

Kurssin kouluttajana toimii Tiia Mellin, joka on kouluttanut koira-, ja hevoshierojia yli 15 vuotta ja tehnyt työkseen erilaisia kehohoitoja vuodesta 2003 lähtien.

100% Tyytyväisyystakuu
Voit katsoa kurssia viikon ajan, ja jos tuntuu ettet saa siitä mitään hyötyä, saat rahat takaisin.

Osta kurssi tästä